Lider AUR, arestat preventiv după ce a devastat casa unui pădurar cu drujba

Liderul AUR din localitatea Jupânești, județul Gorj, este acuzat ca ar fi devastat casa pădurarului din localitate cu drujba. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 24 de ore. Acuzațiile oamenilor legii sunt foarte grave. Bărbatul ar fi intrat cu o drujba și ar fi tăiat ușile și ferestrele unei proprietăți.

Lider AUR, arestat preventiv dupa ce a devastat casa unui padurar cu drujba

Acuzațiile oamenilor legii sunt foarte grave. Bărbatul ar fi intrat cu o drujba și ar fi tăiat ușile și ferestrele unei proprietăți. Ar fi intrat în baza unui contract de prestări servicii cu o persoană care nu ar fi avut calitatea de proprietar, potrivit presei locale.

La rândul lor, anchetatorii susțin că incidentul ar fi avut loc în urma unui conflict mai vechi. Potrivit acestora, atat asupra unui alt bărbat cât și asupra soției acestuia din urmă ar fi fost lănsate amenințări. Polițiștii l-au reținut pe politician pentru 24 de ore.

Acuzațiile sunt foarte grave: violare de domiciliu, amenințare, lovire și alte violențe. 

Reacția AUR

 

Având în vedere incidentul total regretabil din data de 24 octombrie 2023 în care a fost implicat domnul Istrate Tudor-Valeriu, membru al organizației locale AUR Jupânești, vă aducem la cunoștință faptul că, la nivelul forurilor de conducere ale AUR a fost luată decizia excluderii de urgență din partid a persoanei menționate.

Modul de acțiune al fostului membru de partid este incalificabil și în totală contradicție cu valorile etice asumate de către acesta la momentul acceptării sale în cadrul AUR. Acest comportament nu poate fi tolerat într-un partid care promovează utilizarea tuturor mijloacelor democratice în scopul apărării drepturilor cetățenilor.

AUR nu tolerează astfel de incidente, dezavuează în mod clar orice tip de acțiuni care sunt contrare prevederilor legale și normelor de conviețuire socială, indiferent de calitatea și funcția membrului de partid implicat.

Toate reglementările interne reflectă profundul atașament al partidului AUR față de valorile sociale democratice și interzic în mod categoric membrilor săi  orice manifestare contrară acestora.

AUR Gorj îi asigură pe această cale, pe toți cei care rezonează cu obiectivele și acțiunile sale, că din această organizație fac parte oameni integri, onești și care depun eforturi susținute în folosul gorjenilor.

 

 
 
 
Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai nevoie de ajutor?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap