Târgu Jiul la un pas de colaps. Primarul Romanescu, fără viziune și competențe administrative

Cunoscut pentru valoroasele sale opere de artă create de Constantin Brâncuși, Târgu Jiul se confruntă cu o situație alarmantă în ceea ce privește dezvoltarea sa. Deși ar trebui să fie un pol de atracție turistică, orașul a rămas în urmă în ceea ce privește infrastructura, serviciile și nivelul de trai al locuitorilor săi.

Una dintre principalele cauze ale acestui eșec este administrația condusă de primarul Marcel Romanescu. De-a lungul mandatului său, acesta s-a dovedit a fi ineficient și preocupat mai mult de propriile interese decât de bunăstarea orașului și a cetățenilor săi.

Grupurile de interese care gravitează în jurul primarului Romanescu au pus monopol pe contractele publice și au folosit resursele orașului în beneficiul lor personal. Aceasta a dus la risipa de fonduri și la o execuție defectuoasă a proiectelor de dezvoltare. Astfel, lucrări și investiții importante au fost abandonate sau finalizate într-un mod necorespunzător.

O altă problemă majoră este lipsa de transparență și de comunicare din partea administrației locale. Deciziile importante sunt luate în spatele ușilor închise, fără consultarea cetățenilor sau a specialiștilor din domeniu. Acest lucru a condus la decizii neinspirate și la risipa banilor din bugetul local.

De asemenea, primarul Romanescu a demonstrat o lipsă de viziune și strategie în ceea ce privește dezvoltarea orașului. Târgu Jiul are un potențial imens, dar acesta nu a fost niciodată valorificat în mod corespunzător. Lipsa de investiții în domenii precum turismul, industria sau educația a contribuit la stagnarea economică și la scăderea calității vieții în oraș.

Este clar că situația actuală nu mai poate continua și că este necesară o schimbare radicală în administrația locală. Orașul Târgu Jiu are nevoie de un primar dedicat, cu viziune și competențe administrative care să lucreze în interesul cetățenilor și al dezvoltării durabile a orașului.

Este momentul ca Marcel Romanescu să plece acasă și să lase loc unei noi echipe de conducere. Astfel, orașul Târgu Jiu va avea șansa de a se redresa și de a deveni un model de dezvoltare urbană.

Cetățenii Târgu Jiului trebuie să-și exercite dreptul la vot și să aleagă un primar competent și dedicat care să le reprezinte interesele. Este nevoie de o schimbare reală și de o administrație responsabilă, care să pună în prim-plan nevoile comunității, nu ale grupurilor de interese politice sau personale.

Primarul Marcel Romanescu trebuie să plece acasă pentru că administrația sa defectuoasă a dus la eșecul dezvoltării orașului Târgu Jiu. Este momentul ca cetățenii să ia atitudine și să voteze pentru o schimbare reală în interesul lor și al orașului. Târgu Jiul merită mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai nevoie de ajutor?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap