Încă un semn! | Robert Cazanciuc propune ca alegerea parlamentarilor în legislativele de la București și Chișinău să nu fie incompatibilă

În Republica Moldova, 27 aprilie este ziua drapelului național, tricolorul românesc

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a propus, ca temă de reflecție, în ședința comună a Comisiilor juridice din Senatul României și Parlamentul Republicii Moldova, ca alegerea parlamentarilor în cele două țări să nu fie incompatibilă, conform Agerpres.

„Parlamentar pe ambele maluri ale Prutului. Astăzi am propus o temă de reflecție pentru momentul unei revizuiri constituționale în România sau Republica Moldova – alegerea ca deputat sau senator în România să nu fie incompatibilă cu alegerea ca deputat în Parlamentul Republicii Moldova și, evident, viceversa!

Un dialog constructiv româno-român derulat chiar în Țara Românească, între senatori de la București și frații omologi de peste Prut“, a scris Robert Cazanciuc pe Facebook. (…) – integral pe R3media.

Despre Redacția MAGAZIN CRITIC 42 de articole
Revistă de informație culturală, educație, comunicare științifică și opinie fondată în anul 2007. Aparține EURO EDUCATION FEDERATION, federație acreditată de COMISIA EUROPEANĂ prin EPALE și a Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*